Hingst har fået et brud på benet

16-10-2022 18:48

Trine Askjær-Jørgensen

Gørklintgårds Million har fået et brud på et ben. Det skriver stutteri Gørklintgård netop nu på deres Facebook-side. Den er derfor forhindret i at deltage i to vigtige arrangementer

Copyright Ridehesten.com
Gørklintgårds Million ved indsyningen til Dansk Varmblods 10-dages test i 2021. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

Hingsten Gørklintgårds Million e. Millenium/ Sunny-Boy (opdr. Jørgen Ravn) har lavet et brud på et led. Det skrev Gørklintgård for kort tid siden på deres Facebook-side.

Hingsten, der er kåret i Dansk Varmblod og fire år i år, skulle have gået championatsfinalen i Pavo og Dansk Ride Forbunds championater i dressur for unge heste på Blue Hors i denne weekend og derefter avlsforbundets 35-dages test, som har indsyning mandag den 24. oktober. Begge dele er den desværre forhindret i at deltage i, fordi den står med et brud i et led efter at have været skredet ud på staldgangen.

Så hurtigt kan det gå, når man har med levende dyr at gøre. Heldigvis ser det ud til, at hingsten nok skal komme sig og kan fortsætte sin uddannelse under rytter.

Se hvad Gørklintgård selv skriver her:

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen