Heldige Helen

16-04-2015 22:55

Anne-Sofie Schou Munk

Helen Langehanenberg har god grund til at være optimistisk over fremtiden. Hun skal fremover ride Fashion Maker, en 4 års hingst kåret i Westfaler forbundet

Copyright Ridehesten.com
Fashion Maker

Fashion Maker, også kaldet ”Felix” efter Fürstenball/De Niro er født hos Familien Holtwiesche i Gescher, og er stadig placeret der. Frem til nu har han været redet af Rebecca Holtwiesche, men hun sagde:” Jeg har altid sagt at jeg ville ride ham 3- 4 år, men jeg synes ikke jeg er ridemæssigt stærk nok.” Hesten var bedre end hende mente hun, og derfor har de spurgt Langehanenberg, om hun ville prøve ham. ”De to er som skabt for hinanden!”

Det er ikke bare hest og rytter der passer godt sammen, det gør avler og rytter også. "Vi er på samme bølgelængde. Helen siger selv, at Felix’s velfærd er det altafgørende, at hun skal finde ud af  hvad der virker og hvad der ikke virker, og at han skal have al den tid i verden han behøver."

Til at starte med skal Felix blive stående hos Familien Holtwiesche, så Vice-verdensmesteren må køre den halve time fra Billerbeck til Gescher flere gange om ugen. Det havde Rebecca holdt fast ved. "Felix er vores familie hest. Han er bare en drøm, ikke kun for sin kvalitet, men også på grund af hans karakter. Jeg kan ride ham uden sadel, og longere vores tre årige barn på ham. At sælge ham, er ikke en mulighed. Det er også godt for Helen. Før eller senere kan det godt være at vi flytter ham til Helen, men indtil videre bliver han her.

Parrets første fælles optræden bliver den 19. april hvor familien Holtwiesches nye hingstestation også skal indvies. 

Kilde St. Georg

Videoer

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing