Gørklintgårds Million fik en tur på et fejeblad

05-04-2021 16:46

Da Steen Blicher og Jørgen Ravn var på vej hjem med Gørklintgårds Million fra Dansk Varmblods 10-dages test, punkterede transporteren på motorvejen og det resulterede i en tur på et fejeblad for både transporter og hest

Copyright Ridehesten.com
Gørklintgårds Million og Steen Blicher ved kåringen for et par uger siden. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Sidste onsdag blev Dansk Varmblods 10-dages observationstest for dressurhingste på Tørring Ridecenter afsluttet. Her var den 3-årige hingst Gørklintgårds Millíon e. Millennium/Sunny-Boy (opdr. Jørgen Ravn) netop blevet tildelt avlsgodkendelse for 2021, men turen hjem til Steen Blicher som havde klargjort hingsten til kåringen, blev knapt som forventet. 

Bag rettet i hestetransporteren sad Steen med avler Jørgen Ravn ved siden. Pludselig begyndte lastbilen at ryste og slingre da de var på vej af motorvejen, så de holdt ind til siden, hvor det viste det sig at de var punkteret. Midt i myldretiden på en trafikeret motorvej og med en 3-års nykåret hingst. 

Falck blev tilkaldt og lastbilen med Million indeni blev bugseret op på et fejeblad, hvorefter de blev kørt til et roligere sted for at skifte dækket. Heldigvis viste Gørklintgårds Millíon sig fra sin absolut bedste sidste og tog det hele med ophøjet ro - også turen på et fejeblad. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner