Falck går med i Boxen med DV

13-03-2015 09:15

Falck har forlænget sit hovedsponsorat ved Dansk Varmblods Hingstekåring med yderligere 3 år

Copyright Ridehesten.com
Gallashowet ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning er en flot profilering af hovedsponsoren Falck.

Efter seks år som hovedsponsor ved Dansk Varmblods Hingstekåring har Falck besluttet at fortsætte det givtige samarbejde ved at forlænge kontrakten med tre år. Da Falck for seks års siden tegnede sit første hovedsponsorat, var det ligeledes den første hovedsponsoraftale, som Dansk Varmblods sekretariatschef Casper Cassøe fik i hus – dengang som salgskonsulent fra Wiegaarden.

– Det er populært at være hovedsponsor for Dansk Varmblods Hingstekåring, og derfor er der rift om det, fortæller Casper Cassøe.

Når Dansk Varmblod næste år går i Jyske Bank Boxen med hingstekåringen, så går Falck med, fordi det giver dem en god værdi at støtte det gigantiske multi-arrangement. Her er Falck nemlig synlig med stande og førstehjælpsteam og markedsfører sig igennem gallashowet.

– Vi har valgt at forlænge hovedsponsoratet med Dansk Varmblod. Vores kunder synes, at det er en sjov og anderledes oplevelse at være til hingstekåring og gallashow – også selv om de ikke har forstand på heste. Ingen andre kan lave et kåringsarrangement så stort som Dansk Varmblods Hingstekåring, der er et shoppingmekka og vigtigt udstillingsvindue for mange virksomheder. Derfor ser vi frem til at være med, når hingstekåringen flytter ind i Boxen, udtaler Laura Rindom fra Falck.

De seneste år har Falck været repræsenteret ved hingstekåringen med en paramediciner og en dyreambulance. Heldigvis har der ikke været behov for dyreambulancen, men paramedicineren har haft en del at se til.

– Det er vigtigt for os at kunne være til hjælp, når der er så mange mennesker og dyr til stede under hingstekåringen, slutter Laura Rindom.

Casper Cassøe fortæller, at en kontraktforhandling mandag og tirsdag i denne uge nu er afsluttet.

– Jeg er utrolig stolt over denne aftale og retter stor tak til Falck for deres opbakning så kort efter offentliggørelsen af vores udvidelse, siger Casper Cassøe.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner