Total Hope 2'er i Grand Prix VIDEO

28-05-2023 16:17

Trine Askjær-Jørgensen

Norske Isabel Freese og den danskejede hingst Total Hope OLD har i dag redet sig til en flot andenplads i tyske Wiesbaden, hvor de kun lige blev slået af en meget erfaren, tysk dame

Nyheden fortsætter efter annoncen

I tyske Wiesbaden er der i denne weekend internationalt stævne med både dressur, springning, military og voltigering på programmet, og her er mange top-ekvipager til start.

En af dem er den norske dressurrytter, Isabel Freese, som rider avlshingsten Total Hope OLD e. Totilas/ Blue Hors Don Schufro. Den 11-årige, sorte oldenburgerhingst er ejet af danske Lone Bøegh-Henriksen fra HP Horses i samarbejde med tyske Paul Schockemöhle, og mens hingsten passer sit arbejde som avlshingst hos Schockemöhle, imponerer han samtidig på de internationale stævnebaner. 

I dag var ingen undtagelse, for i den 4-stjernede Grand Prix er det netop blevet til en andenplads med 74,978%, kun lige overgået af enormt rutinerede, tyske Dorothee Schneider, der med Showtime FRH e. Sandro Hit/ Rotspon red til 76,826%.

Sidste år repræsenterede den norsk/dansk/tyske ekvipage, Freese og Total Hope, Norge ved VM i Herning, og rytteren fortalte her i starten af maj måned, at de nu arbejder videre mod EM i Riesenbeck og efterfølgende en mulig kvalifikation til OL i Paris næste år.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I dagens Grand Prix-klasse i Wiesbaden var der lidt mere dansk islæt at finde, idet spanske Severo Jurado Lopez, der tidligere har arbejdet hos Helgstrand Dressage og efterfølgende selv startet forretning i Danmark, red Fürstenglory e. Fürstenball OLD/Rohdiamant til en fjerdeplads med 70,848%.

Sjovt er det at bemærke, at faderhingsten til Fürstenglory, nemlig Fürstenball, er elitehingst i Dansk Varmblod og også ejet af Lone Bøegh-Henriksen i samarbejde med Paul Schockemöhle, på hvis EU-hingstestation bl.a. avlshingstene Total Hope, Fürstenball og Vitalis står opstaldet og tilgængelige for avlen.

Klassens resultat.

Stævnets start- og resultatlister.

Video af Isabel Freese og Total Hopes ridt i dag:

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev