Hesters VM-håb er slukket

09-06-2022 15:45

For den britiske dressurrytter så det sort ud, da hans tophest blev skadet, men så tilbød holdkammeraten Gareth Hughes ham at låne KK Woodstock. Nu stopper Hesters VM-drøm så alligevel

Copyright Ridehesten.com
Carl Hest og En Vogue under EM 2021. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den seneste måned har været lidt af rutsjebanetur for den britiske dressurrytter og dygtige uddanner, Carl Hester, hvis tophest, 13-årige En Vogue e. Jazz/ Contango, i maj måned pådrog sig en skade, der i første omgang betød, at Carl Hester sandsynligvis ikke vil komme til start i Herning som en del af det britiske VM-hold.

Det fik holdkammeraten Gareth Hughes og Kroll-familien lavet om på ved at tilbyde Carl Hest at låne den 16-årige KK Woodstock e. Wolkentanz II/Landioso, der er samme mor som tyske Nadine Capellmanns tidligere Grand Prix-hest Girasol.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Således blev det planen, at Hester ville forsøge at kvalificere sig til VM og blive en del af det britiske hold med vallakken KK Woodstock, og deres første stævne skulle være CDI Wellington i kommende weekend.

Det har Hester dog aflyst og har udtalt til  Horse & Hound, at han har en klar følelse af, at tiden ikke rækker til at få samarbejdet med hesten helt på plads. Derfor er Woodstock nu tilbage i Gareth Hughes' stald. Samtidig retter Carl Hester en stor tak til Hughes og hestens ejere for den generøse gestus, skriver St-Georg.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen