Eurosport sender fra VM

05-09-2018 17:33

Camilla Tiefensee Schrøder

Når det danske dressurryttere skal på banen ved VM i Tryon i næste uge, kan man se med på Eurosport1, der også sender fra de to andre olympiske discipliner – springning og military

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hvis du ikke har planer om at tage den lange rejse over Atlanten for at overvære World Equestrian Games live på den store stævneplads i Tryon, North Carolina, så er der heldigvis mulighed for at følge med på tv hjemme i sofaen. Eurosport1 har nemlig lavet en sendeplan for det store hestesportsevent.

Det oplyser Dansk Ride Forbund, som også har lavet en oversigt over sendetiderne.

Eurosports udsendelser vil fortrinsvis blive sendt live fra USA (dvs. om aftenen dansk tid) og som sammendrag, da der er en tidsforskel på 6 timer.

VM i ridesport (World Equestrian Games/WEG) omfatter både paradressur, voltigering, distance, reining (western) og kørsel, og Danmark er repræsenteret i de tre førstnævnte discipliner. Eurosport opdaterer løbende fra de andre konkurrencer under udsendelserne.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Danske eksperter kommenterer
Eurosports faste ridesportskommentator Rikke Justesen er klar til at guide seerne gennem VM, og med sig i studiet har hun Joachim Thomsen på dressuren og Pia Elbo på military. Der arbejdes pt. stadig på at finde ekspertkommentator til springning.

Danskere i Tryon
Det landshold, der skal repræsentere Danmark ved VM i dressur består af Daniel Bachmann Andersen på Blue Hors Zack, Anders Dahl på Selten HW, Betina Jæger Jensen på Mane Stream Belstaff og Rikke Svane på Finckenstein.
I paradressur er vi repræsenteret af Line Munk Madsen (grad I) og Hønnerups Beebob, Stinna Tange Kaastrup (grad II) og Horsebo Smarties, Susanne Jensby Sunesen (grad IV) og CSK's Que Faire samt Caroline Cecilie Nielsen og Davidoff, mens Sheena Bendixen med longefører Lasse Kristensen og hesten Ramstein er klar i voltigering.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner