Herning Rideklub har lagt sig i spidsen

02-10-2021 15:45

Det er Solrød Rideklub, der i denne weekend danner rammen om finalen i Dressurens Venner Cup, der er en danmarksturnering i dressur for klubhold. Herning Rideklub har lagt sig i spidsen

Copyright Ridehesten.com
Belinda Elmholt Jeppesen og Ladavion B. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dressurens Venner Cup er en landsdækkende turnering i dressur for klubhold, der afvikles over seks kvalifikationsrunder fordelt over Fyn, Jylland og Sjælland, hvor kvalifikationsklasserne går i LA2-A ved C-stævner. Turneringen er sponseret af Dressurens Venner i samarbejde med Ingdam's.

Solrød Rideklub er vært for finalestævnet, hvor rytterne fra hver klub fordeler sig i en LA-2 og en LA-5. Det er holdet fra Herning Rideklub, der i dag har taget teten og i alt har redet sig til 219,089 procentpoint. Efter Herning Rideklub ligger kampen ret tæt mellem Riisgaard Sportsrideklub, Glamsbjerg Rideklub og Ertebjerggaard Sports Rideklub.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag har Herning Rideklub være repræsenteret af Belinda Elmholt Jeppesen med Ladavion B e. Apache/ San Remo med 73,218% i LA-2, Ellen Bruun med Golden Eye YL e. Grey Flanell/ Blue Hors Don Romantic med 72,816% i LA-2, Line Frahm Pedersen og Langagers Queen of Quality e. Quaterback/ Lauritius (opdr. Charlotte Friberg) med 73,055% i LA-5 samt Mia Lee med Jack Sparrow M e. Dundee M/ Ronaldo med 71,500% i LA-5.

Se det foreløbige resultat i holdkonkurrence.

Følg stævnets resultater.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen