Her er programmet for DM dressur

26-04-2021 14:46

Der er godt og vel tre uger til, at Equitour-stævnet med DM i dressur for para-, U25- og seniorryttere afvikles i Uggerhalne den 21.-23. maj. Se her programmet for DM-stævnet

Copyright Ridehesten.com
Da afgørelsen faldt i seniormesterskabet sidste år: Vinder Cathrine Dufour og landstræner Nathalie zu Sayn-Wittgenstein. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Equitour-teamet har netop udmeldt programmet for det nationale stævne med de danske mesterskaber  i dressur for for para-, U25- og seniorryttere, der som planlagt afholdes den 21.- 23. maj i Uggerhalne. Som følge af de gældende COVID-19-restriktioner afholdes stævnet desværre uden publikum, lige som stævnets internationale springklasser er aflyst.

Allerede sidste år var Equitour-stævnet udfordret af COVID-19-restriktioner, men ved afvikling af DM i dressur under genåbningsperioden i september var det under "superligareglen" muligt at afvikle stævnet med op til 500 publikum.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Desværre bliver det i år helt uden live publikum men med live streaming hver dag, når der konkurreres i DM i paradressur og DM for U25-ryttere og ikke mindst for seniorryttere. Desuden byder stævnet på finale i Bundgaard Byg Cup.

Program til Equitour-/DM-stævnet.

Copyright Ridehesten.com
Et glimt fra Equitour med DM i dressur i 2019. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen.
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen