Bengtsson bedst i Grand Prix

28-05-2023 16:29

Annika Knudsen Lorentsen

Det internationale stævne hos Helgstrand Event er nået vejs ende, og det blev svenske Rolf-Göran Bengtsson som vandt den 155 cm høje Grand Prix

Copyright Ridehesten.com
Rolf-Göran Bengtsson med Zuccero. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Et fantastisk Longines EEF Series Nations Cup-stævne i Uggerhalne er slut, og i dag vandt svenske Rolf-Göran Bengtsson 155 cm Grand Prix, og leverede dermed en god afslutning på denne uges stævne.

– Jeg er meget glad for at vinde Grand Prix her i gen, det er anden gang for mig.Jeg kan rigtig godt lide at være her. Teamet fra Helgstrand har lavet et fantastisk stævne, og alt er velorganiseret. Vi har gode faciliteter, og det er dejligt at komme her, fortæller Rolf-Göran og fortsætter: 

– Danmark er lidt som min anden hjemmebane, og det er altid dejligt at ride stævner på dansk grund.

Rolf-Göran var til start med den særdeles velspringende Zuccero e. VDL Zirocco Blue/Caretino, som han leverede en suveræn omspringning med. 

Andenpladsen gik til norske Therese Soehol Henriksen, som har haft et særdeles succesfuldt stævne. I Grand Prix-klassen red hun den 11-årige Santos Z e. Spartacus TN/San Patrignano Cassini. Det var kun Rolf-Göran og Therese der lykkedes med at ride fejlfrit i omspringningen, hvor der var fem ekvipager til start. 

På tredjepladsen i klassen blev det Eric Ten Cate fra Holland med Incredible e. Clinton/Heartbreaker, som fik 6 fejl i omspringningen. 

Copyright Ridehesten.com
Caroline Rehoff Pedersen med Chaccieny. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Bedste dansker blev 21-årige Caroline Rehoff Pedersen med Chaccieny e. Chacco-Blue/ Caretano Z, som leverede en flot runde i hovedrunden, men desværre med 2 tidsfejl, som holdte hende ude af den afgørende omspringning. 

Tilfreds arrangørteam
Det har været et vellykket stævne i det nordjyske, hvor der har været mange forskellige klasser på programmet. 

– Det har været en god uge med fantastisk sport, og selvfølgelig med Longines EEF Series Nations Cup som højdepunktet. Vi er meget glade for støtten vi har mødt fra rytterne, deres teams, publikum, de frivillige og selvfølgelig alle sponsorerne, der har gjort stævnet til en realitet, siger Martin Thorbøll Pedersen, Head of Event and Partnership hos Helgstrand Event.

Alle resultater fra stævnet. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen