Hello Sanctos igen tilbage på konkurrencebanen

06-02-2017 12:11

Scott Brash og tophesten Helleo Sanctos var storfavoritter til OL i Rio, men hesten blev skadet lige op til OL, og Hello Sanctos var ude resten af 2016

Copyright Ridehesten.com
Scott Brash og Hello Sanctos
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det engelske rideforbund meddelte tilbage i juni 2016, at den anerkendte toprytter Scott Brash ikke kom til start for det engelske OL- hold i RIO. Scott Brash var ellers tiltænkt en plads med hesten Hello Sanctos e. Quasimodo Van De Molendreef og som reserve havde Scott Brash hoppen Hello M’Lady e. Indoctro-Baloubet du Rouet. Desværre blev begge heste skadede i starten af sæsonen, og Scott Brash kom derfor ikke til at ride for en plads på OL-holdet.

Nu er Scott Brash og Hello Sanctos igen tilbage på konkurrencebanen for første gang i næsten et år. Den 15-årige vallak har haft en mindre benskade, men er nu vendt tilbage, og ekvipagen konkurrede i to CSI1* klasser i Kronenberg i Holland d. 27-29. januar.

Nyheden fortsætter efter annoncen

- Det er dejligt at have ham tilbage, fortæller Scott Brash til H&H. Han har sprunget et stykke tid derhjemme, men det er hans første konkurrence. Han var sandsynligvis klar til at komme tilbage i december, men vi holdt ud for at blive klar til  udendørs sæsonen i stedet, tilføjer Brash.

/Tidningenridsport.se

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner