Unita Ask med kurs mod Rio?

08-04-2016 10:53

Britt Carlsen

Stutteri Ask, der er sponsor for Rolf-Göran Bengtsson, ejer svenskerens tophoppe Unita Ask, som er en del af det svenske bruttohold frem mod OL. Parret har i disse dage fokus mod Grand Prix-klassen ved Global Champions Tour i Miami

Copyright Ridehesten.com
Bliver Stutteri Ask repræsenteret ved OL i Rio? Den svenske toprytter Rolf-Göran Bengtsson er på bruttoholdet med Unita Ask, som denne weekend er til Longines Global Championstour i Miami.

Rolf-Göran Bengtsson har igen blikket rettet mod OL - i 2008 vandt han en individuel sølvmedalje og han var på det svenske OL-sølvhold i Athen. Hans første OL-deltagelse var i Atlanta i 1996 på den danske varmlblods vallak Paradiso.
Rolf er igen i år OL aktuel på det svenske bruttohold med hoppen Unita Ask, der som navnet angiver er sponsoreret af Stutteri Ask på Fyn. Unita Ask så vi senest ved Dansk Varmblods hingstekåring i Herning, hvor Rolf-Göran og hoppen delte førstepladsen i Stutteri Ask Grand Prix med tyske Denis Nielsen. 

Copyright Ridehesten.com
Longines Global Charmpionstour er nu kommet til Miami. Photo: LGCT / Stefano Grasso

Denne weekend er nogle af verdens beste springryttere samlet til Longines Global Champions Tour på stranden i Miami. Stævnets første klasse blev vundet af engelske Ben Maher og Aristo Z, i denne 145 cm åbningsspringning var Rolf-Göran og Unita Ask fejlfrie uden at gå efter en topplacering, kræfterne spares til lørdagens Grand Prix.

Copyright Ridehesten.com
Vinder af 155 cm torsdag aften Emanuele Gaudiano og Caspar. Photo: LGCT / Stefano Grasso

Den store klasse torsdag aften (150/155 cm) blev vundet af italienske Emanuelle Gaudiano/Caspar foran McLain Ward/Rothchild og med irske Bertram Allen/Quiet Easy på tredjepladsen. Se mere på arrangørerens hjemmeside her. 

Se og hør Ben Maher fortælle om sejren her.

 

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen