Unita Ask med kurs mod Rio?

08-04-2016 10:53

Britt Carlsen

Stutteri Ask, der er sponsor for Rolf-Göran Bengtsson, ejer svenskerens tophoppe Unita Ask, som er en del af det svenske bruttohold frem mod OL. Parret har i disse dage fokus mod Grand Prix-klassen ved Global Champions Tour i Miami

Copyright Ridehesten.com
Bliver Stutteri Ask repræsenteret ved OL i Rio? Den svenske toprytter Rolf-Göran Bengtsson er på bruttoholdet med Unita Ask, som denne weekend er til Longines Global Championstour i Miami.

Rolf-Göran Bengtsson har igen blikket rettet mod OL - i 2008 vandt han en individuel sølvmedalje og han var på det svenske OL-sølvhold i Athen. Hans første OL-deltagelse var i Atlanta i 1996 på den danske varmlblods vallak Paradiso.
Rolf er igen i år OL aktuel på det svenske bruttohold med hoppen Unita Ask, der som navnet angiver er sponsoreret af Stutteri Ask på Fyn. Unita Ask så vi senest ved Dansk Varmblods hingstekåring i Herning, hvor Rolf-Göran og hoppen delte førstepladsen i Stutteri Ask Grand Prix med tyske Denis Nielsen. 

Copyright Ridehesten.com
Longines Global Charmpionstour er nu kommet til Miami. Photo: LGCT / Stefano Grasso

Denne weekend er nogle af verdens beste springryttere samlet til Longines Global Champions Tour på stranden i Miami. Stævnets første klasse blev vundet af engelske Ben Maher og Aristo Z, i denne 145 cm åbningsspringning var Rolf-Göran og Unita Ask fejlfrie uden at gå efter en topplacering, kræfterne spares til lørdagens Grand Prix.

Copyright Ridehesten.com
Vinder af 155 cm torsdag aften Emanuele Gaudiano og Caspar. Photo: LGCT / Stefano Grasso

Den store klasse torsdag aften (150/155 cm) blev vundet af italienske Emanuelle Gaudiano/Caspar foran McLain Ward/Rothchild og med irske Bertram Allen/Quiet Easy på tredjepladsen. Se mere på arrangørerens hjemmeside her. 

Se og hør Ben Maher fortælle om sejren her.

 

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner