Hedensteds tredje DM-stævne i springning

18-03-2018 10:23

I denne weekend er Hedensted Rideklub for tredje gang værter for DM i springning for pony- og childrenryttere. Stævnet har trods bidende kulde flere hundrede tilskuere og mere end 700 starter 

Copyright Ridehesten.com

I dagene torsdag til søndag har flere hundred tilskuere bakket op om DM-stævnet i springning for pony- og childrenryttere i Hedensted Rideklub, der for trejde gang danner rammen om dette stævne, der bæres oppe af en vældig kampånd hos de mange frivillige hjælpe - hvoraf nogle giver den gas for tredje år i træk. 

I mesterskabsklasser er der 180 ryttere til start, lige som der er mange til start i stævnets øvrige klasser, og det giver samlet over 700 starter. 

To ryttere, der er med i søndagens finaler, har tidligere været mestre og har i denne weekend mulighed for at lave et hattrick. Det er Freja Høyer Pedersen fra Hillerød Sportsrideklub og den lokale rytter Maria Nørgaard Langhoff fra Hedensted og Omegns Rideklub. I går lørdag gik de indlende runder til DM, og i dag søndag afholdes finalerne som følger:

  • 10.30 Children
  • 11.45 Kat 3
  • 13.25 kat 2
  • 15.05 kat 1

Se stævnets resultater HER. Billeder fra første DM-runde lørdag er taget af Mikkel Rex.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen