Hedensted værter for indendørs mesterskaber

14-03-2019 14:02

Annika Knudsen Lorentsen

I weekenden drager pony- og childrenryttere fra hele landet til Hedensted for at deltage i Agria DRF mesterskaber i ridebanespringning

Copyright Ridehesten.com
Rebekka Arentzen Kjær og Alonso stiller til start for kat. 1 ponyer.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Rigtig mange ryttere drager til Hedensted Og Omegns Rideklub (HDR) for at deltage ved weekendens B-stævne, hvor der også afholdes Agria DRF-mesterskaber for alle tre ponykategorier og childrenryttere. 100 ekvipager skal kæmpe om weekendens medaljer, og der er rig mulighed for at opleve spændende springning fra de unge ryttere.

– Vi glæder os til at skabe gode minder for de unge ryttere. Vores rammer og faciliteter vil danne ramme om god stemning, hvor rytterne også udenfor banen, hygger sig som venner. Vi glæder os selvfølgelig også til at kåre vinderne på søndag, fortæller Christina Bendorf, Hedensted Og Omegns Rideklub.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Rytterne rider de første afdelinger på lørdag, mens finalerne afvikles søndag for de 25 bedste ekvipager i hver kategori. Rytterne medtager deres eventuelle fejl fra førstedagen til finalen. I finalen rides der en hovedrunde og hvis der efter denne er ligeplacerede, vil det være en omspringning der afgør hvem der kan hænge medaljerne om halsen.

Se startlister her. 

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen