Happy Feets Heartbeat til Stein Endresen (opdateret)

15-02-2017 07:37

Den norske topsspringrytter Stein Endresen har med et af Danmarks største, unge springtalenter, Happy Feets Heartbeat, sikret sig ridningen af en potential international tophest til fremtiden 

Copyright Ridehesten.com
Det bliver i fremtiden ikke Kasper H. Hansen men Stein Endresen, der skal ride Happy Feets Heartbeat.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 5-årige Happy Feets Heartbeat, der er opdrættet af Gitte og Torben Seerup Skøtt, er trukket på en guldrandet afstamning ud af familien Schultzs legendariske og meget præstationsstærke hoppestamme og med avlslinjen Heartbeat/ Baloubet du Rouet/ Caletto I/ Lagano. Afstamningen afspejles i den røde vallaks enorme springtalent, der allerede har gjort ham landskendt som 4-års.

Med springrytter Kasper H. Hansen i sadlen vandt Happy Feets Heartbeat den indledende finalerunde ved DRF's 4-års championat i Odense i oktober måned og sluttede som nr. 2 i den endelige finale. Et par uger senere var ekvipagen til start ved Dansk Varmblods egnethedstest i Martofte, hvor hesten blev belønnet med karaktererne 9,5 for teknik, 10 for kapacitet, 10 for galop og 10 for ridelighed.

Dette helt overlegne resultat betyder, at Happy Feets Heartbeat er den hest med den højeste samlede score (987,5) i springning på landsplan og betragtes derfor som en af storfavoritterne til Katrinelund Unghestechampionat ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning i marts måned.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Happy Feets Heartbeat er fortsat ejet af Anders Yde, der købte hesten som 3-års, hvorefter hans kæreste tilred den. Efter selv at have redet hesten indså de, at havde endnu mere kapacitet, end de umiddelbart havde regnet med og satte den derfor i professionel ridning ved Kasper H. Hansen.

– Jeg har indgået et samarbejde med norske Stein Endresen, som fremover til uddanne og ride Happy Feets, og måske viser han allerede hesten frem ved AEG i Norge. Stein er jo gæstedommer i Unghestechampionatet i Herning, så vi er nød til at aflyse Happy Feets' deltagelse, fortæller Anders Yde.

Se de udtagne heste til Unghestechampionatet HER

Copyright Ridehesten.com
Happy Feets Heartbeat og Kasper H. Hansen.
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen