Husker I Happy Feets Heartbeat?

05-10-2022 15:38

Annika Knudsen Lorentsen

DV-vallakken Happy Feets Heartbeat, der har gået under danske Kasper H. Hansen og norske Stein Endresen flyttede sidste år til en rytter i USA, og her har han fortsat succes, nu under navnet Jackofhearts

Copyright Ridehesten.com
Stein Endresen med Happy Feets Heartbeat. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den nu 12-årige Dansk Varmblodsvallak Happy Feets Heartbeat e. Heartbeat/ Baloubet du Rouet (opdr. Gitte og Torben Seerup Skøtt), som nu hedder Jackofhearts, startede sin succesfulde karriere som springhest under Kasper H. Hansen, hvorefter han kom til norske Stein Endresen, som uddannede ham til Grand Prix. 

Copyright Ridehesten.com
Margie Goldstein-Engle og Jackofhearts efter deres første sejr sidste år. Foto: ©Sportfot

Siden sidste sommer har den danske hest boet i USA, hvor han er blevet redet af sin amerikanske rytter Margie Goldstein-Engle, og allerede kort efter overtagelsen sejrede ekvipagen i 150 cm internationalt. Siden er det blevet til flere internationale starter, og i august sejrede ekvipagen endnu en gang i en 150 cm-klasse internationalt. Det gjorde de ved det 5-stjernede stævne i Rockwood. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ekvipagens seneste internationale start var den 8. september i Traverse City, hvor de red en 145 cm-klasse. Se video af ekvipagens 5-stjernede sejr nedenfor. 

Læs også

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald