Half Moon Delphi solgt til USA

22-06-2015 12:32

OL-feberen er så småt begyndt at røre på sig inden OL i Rio de Janiero 2016 – britiske Michael Eilbergs tophest er blevet solgt til en amerikansk rytter, netop med OL som mål

Copyright Ridehesten.com
Michael Eilberg og Half Moon Delphi ved EM i Herning 2013.

Den britiske holdsølvvinder fra WEG 2014, hoppen Half Moon Delphi e. Dimaggio, er blevet solgt til USA. Det er den amerikanske entreprenør Bob Price, der har købt den 13 år gamle britiske hannoveranerhoppe til den amerikanske dressurrytter Sarah Daehnert.

Med Michael Eilberg i sadlen repræsenterede Half Moon Delphi Storbritannien ved EM i Herning 2013, hvor de var med til at vinde holdbronze. Ved WEG 2014 i Normandiet var de med til at vinde holdsølv og blev dertil individuelt nummer otte i kürfinalen med 79,696%.

Den grå hoppe, som er opdrættet og hidtil ejet af Julie Deverill, har ikke været til start siden WEG i august 2014. Efter stævnet skulle hoppen først komme sig oven på en skade, som hun højest sandsynligt pådrog sig på det hårde underlag i Normandiet. Det planlagte comeback ved CDI-stævnet i Windsor i maj 2015 blev aflyst, og det samme blev en planlagt start ved et nationalt stævne i Somerfield to uger senere.

I søndags flyttede hoppen så til Tyskland, hvor hun vil opholde sig sammen med Sarah Daehnert på et længerevarende træningsophold hos Patrik Kittel.

- Jeg kan ikke beskrive, hvor spændt jeg er på at skulle ride sådan en vidunderlig hoppe; har Daehnert kommenteret; - Jeg kan ikke vente på at lære ”Maggie” at kende i de kommende måneder og på at begynde sådan en surrealistisk rejse. Det er fantastisk at have opbakning fra Bob og min træner Patrik og jeg ser frem til vejen forude.

Half Moon Delphi er blevet købt i håbet om en billet til OL i Rio de Janiero 2016.

Kilde: Eurodressage

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen