Der Designer til Michæl Eilberg

31-10-2013 11:42

Den engelske OL-holdbronzevinder Michæl Eilberg skal fremover ride P.S.I. auktionens dyreste hest Der Designer

Copyright Ridehesten.com
Der Designer under Inna Tzydrenkova ved UVM 2012.

Den syv år gamle hannoveranerhingst Der Designer e. De Niro/Weltmeyer blev ved P.S.I. auktionen købt af russiske Elena Knyaginicheva og den russiske militaryrytter Georgyi Rtischev for den nette sum af 1,1 mio. euro tilbage i 2011.

Under den russiske rytter Inna Tzydrenkova deltog den sorte, kårede hingst ved UVM i Verden 2012, men var dog nødt til at udgå efter første kvalifikation. Ved mesterskabet så Knyaginicheva engelske Michael Eilberg vinde mesterskabet for seksårs heste på den røde hoppe Woodlander Farouche.

- Elena og Sergey kontaktede mig efter at have set mig ride i Verden og spurgte, om jeg ville overtage heste, fortæller Michael Eilberg til Eurodressage og fortsætter; - Min far tog over for at se ham og kunne rigtig godt lide hans type og syntes han havde nogle fantastiske gangarter, så vi accepterede tilbuddet.

Der Designer ankom til Eilbergs stald for seks måneder siden, og Michael har taget sig god tid til omhyggeligt at træne den sorte hingst.

- Vi har brugt noget tid på at lære hinanden at kende, og jeg er meget begejstret for ham. Jeg håber på at starte nogle stævner med ham snart, tilføjede Eilberg, der har sat som mål at debutere i lille tur på Der Designer tidligst i 2014.

Elena Knyaginicheva ejer også en anden topsælger fra P.S.I auktionen, nemlig Sa Coeur (2,3 mio.), som vandt UVM i Verden 2013 under Eva Möller.

Kilde: Eurodressage

Videoer

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen