Half Moon Delphi er tilbage

31-01-2016 12:30

Half Moon Delphi, tidligere landsholdshest for England, er tilbage i konkurrence efter den blev solgt til USA sidste sommer. Under Sarah Daehnert debuterede den hvide hoppe på amerikansk grund med 66,10%

Copyright Ridehesten.com
Half Moon Delphi her under sin tidligere rytter, engelske Michael Eilberg

I en national Grand Prix klasse under Adequan Global Dressage Festival, Florida, kunne man for første gang på amerikansk grund opleve den tidligere engelske landsholdshest, Half Moon Delphi, der med sin nye rytter Sarah Daehnert opnåede et resultat på 66,10%.
-  En god tur, der kunne have været bedre, fortalte den 36 årige Sarah efter sit ridt på den 14 årige hannoveranske hoppe.  Svenske Patrik Kittel træner ekvipagen og var også at finde på opvarmningsbanen.
Sarah Daehnert har ikke tidligere konkurreret på Grand Prix-niveau internationalt, med der er allerede nu lagt stævneplaner for foråret. Målet er, at være blandt de 7-8 amerikanske ekvipager, der sendes til Europa i maj-måned for at ride om pladser på OL-holdet.


Half Moon Delphi blev tidligere redet af engelske Michael Eilberg og ekvipagen vandt sammen med resten af det engelske landshold hold-sølv ved VM i Normadiet og hold-bronze ved EM i Herning 2013.  

Kilde med billeder  

 

 

Videoer

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen