God start på pony-DM

28-08-2015 22:36

Hele 33 kat. 1 ponyer og 15 kat. 2 ponyer var til start i dag i den første afdeling af DRF-mesterskaberne for ponyer i dressur hos Sportsrideklubben Vallensbæk (SIV)

Sara van Deurs Petersen på Farbenfroh ved DM 2014.

Kat. 1 ekvipagerne skulle hente point i en PRT, og det blev Sara van Deurs Petersen (VAL) og ponyen Farbenfroh, der vandt klassen med 75,769 %. På en andenplads kom Louise Fauerholm Christensen (SBR) og Vegelin’s Goya, parret opnåede 73,504 %. Tredjepladsen gik til Nikoline Ulrich (LYK) og Dornick-Son, som red til 72,949 %.

15 veloplagte kat. II-ponyer var fredag eftermiddag til start i første afdeling af DRF-mesterskaberne i dressur. Klassen blev redet i PRT, og det blev Frederikke Blichfeld (FRK) og Weber Af Kongshøj, der sikrede sig sejren i klassen med et flot resultat på 70,342 %, og dermed har ekvipagen lagt sig foreløbig i front for mesterskabet. 2. pladsen gik til Caroline B. N. Mogensen (KOR) på Magic Design med 69,060 %, mens Sandra Gottlieb Lyngø (AAR) på Højvangs Bondeo blev nr. 3 med 68,803 %.

Ponydressur når det er bedst
Sportsrideklubben Vallensbæk er i denne weekend vært for DRF- mesterskaberne i dressur for kat. 1, 2 og 3 ponyer. Her er det muligt at se nogle af Danmarks bedste dressurponyer på banen fredag, lørdag og søndag. Der er fri entré til stævnet, men har du ikke mulighed for at komme til Vallensbæk, streamer Dreamsport.tv live fra konkurrencerne. Sideløbende med mesterskaberne afvikles der også finale i Nathalie Horse Care Stil Cup fredag og lørdag.

Om DRF-mesterskaberne i ponydressur for kat. I og II
Mesterskabet afvikles over tre sammenhængende konkurrencedage med én afd. pr. dag. 1. afd. rides i en PRT, mens 2. afd. rides i PRM. Startberettiget i 2. afd. er de 24 førstplacerede ekvipager fra 1. afd. samt de ekvipager der har samme antal point som sidste startberettigede ekvipage. Finalen rides i en FEI pony Kür, og startberettigede her er de 15 ekvipager, der har det bedste samlede resultat fra 1. og 2. afdeling.