Glæd jer: Dufour og Cassidy er klar til Herning!

26-02-2019 07:05

Britt Carlsen

Cathrine Dufour får nogle travle dage ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning i næste uge, hun har netop bekræftet, at Atterupgaards Cassidy kommer til start i den 4-stjernede Grand Prix (video)

Copyright Ridehesten.com
Det var helt specielt, da Catrine Dufour sidste år red Atterupgaards Cassidy ind i gallashowet lørdag aften i Herning. Publikum rejste sig, og jublede over den fantastiske ekvipage. Cathrine fik ved den lejlighed MCH's Varmblodspris.

Nu er der kun få dage tilbage til de første heste bliver sat ind i deres  bokse ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning. Det gigantiske event, som fylder alle haller i MCH Messecenter Herning afvikles fra den 6. - 10. marts. Foruden hingstekåringen, gallashowene, unghestechampionaterne, messen Hest & Rytter med meget mere, så rummer arrangementet også et internationalt spring- og dressurstævne, hvor hele den danske elite i begge discipliner, har meldt deres ankomst. Det står nu klart, at den regerende danske mester Cathrine Dufour og DV-hesten Atterupgaards Cassidy kommer til start fredag i den 4-stjernede ECCO Grand Prix og i søndagens Helgstrand Dressage Grand Prix kür. Det bliver dermed første gang siden DM på Broholm sidste sommer, at den danske stjerneekvipage er til start på dansk grund. Parret var storfavorit til medaljekampen ved WEG i Tryon i september sidste år, men desværre blev Cassidy skadet på folden, og kom ikke til VM. Han er i topform nu, og Cathrine ser frem til igen at ride i Boxen, hvor hun har fået nogle store oplevelser, som sidste år, hvor hun blev tiljublet af 8000 stående tilskuere i gallashowet lørdag aften, da hun modtog MCHs Varmblodspris. 

Clinic torsdag aften
Cathrine har netop udtalt til Ridehestens web tv, at hun glæder sig til at komme til Dansk Varmblods hingstekåring i Herning, for Boxen og publikummet der, har givet hende nogle af de bedste oplevelser i karrieren. Cathrine får travlt i Herning i år. Foruden Cassiy har hun en hest til start i Unghestechampionatet, og så er det Cathrine, som torsdag aften vil underholde og tryllebinde publikum i en speciel clinic. Som hun fortæller i webtv klippet på Ridehestens Youtoube-kanal, så kan vi komme til at nyde Cassidy i konkurrenceklasserne inde i Jyske Bank Boxen.

Sådan træner Cathrine
Magasinet Ridehesten var på besøg hos Cathrine Dufour i februar til en samtale om træning og træningsmetoder. Det er der kommet en stor, faglig artikel ud af, hvor Cathrine fortæller, hvad det er hun lægger vægt på i træningen af sine heste. Læs magasinet Ridehestens martsnummer, så er du godt klædt på til årets største event i hesteverdenen: Dansk Varmblods hingstekåring i Herning. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner