Dansk sejr i juniorklassen ved VM

05-08-2022 11:29

Kristine Bjørg Frank Bojsen

VM i Herning 2022 blev i morges klokken otte skudt i gang med en international juniorklasse og her blev det til sejr for danske Theresa Rosenkilde

Nyheden fortsætter efter annoncen

Dagens Juniors Individual Test, også svarende til MB2, blev bedømt af  Mats Eriksson fra Sverige Hans-Christian Matthiesen fra Danmark og Maria Colliander fra Finland.
De syv danske juniorryttere til start, viste alle sammen flot figur, og de første fire placeringer gik til de dygtige danske ryttere. 

Theresa Rosenkilde og Blue Hors Zwobber e. Blue Hors Zack/Romanov red et flot program, hvor de scorede 7 og 7,5 for det meste af programmet. De blev belønnet med 69.363%, hvilket var nok til en førsteplads. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Elisabeth Cecilie Bonefeld-Dahl og Sammy JO e. San Amour I/Londonderry, leverede også et godt program og med en score på 69,020%, blev de placeret som nummer to. Placeret på en tredjeplads, med 68,922%, blev Karla Marillo Skov og Barbylon D e. Bøgegaardens Boney M/Coriander. 
Fødselsdagsbarnet, Karoline Mathilde Ravnsbo, blev placeret som nummer fire, med hesten Atterupgaards Kawasaki e. IPS Krack C/Stedinger. De red et super program og blev belønnet med 68.774%.

Hold øje med Ridehesten.com for daglige opdateringer, live fra VM stævnet i Herning. 
Klik HER, for at se hvad der sker i Herning resten af fredagen

Resultater fra dagens juniorklasse

Find billederne fra klassen, på Ridehesten.com senere i dag.

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing