Flotte danske kürresultater i Hagen

27-09-2020 16:27

Efter seniorrytter Lone Bang Larsens succes lørdag aften har det i dag søndag været hendes yngre danske kollegaer, der har redet kür for junior- og ungryttere. For juniorrytter Laura Gotteberg Brandt Jakobsen blev det til en flot andenplads

Copyright Ridehesten.com
Laura Gotteberg Jakobsen og Romio Højris. Foto: Privat.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den tyske EM-guldvinder i Junior Kür, Valentina Pitsner har ikke været til at komme udenom i juniorklasserne ved det internationale stævne i Hagen, hvor Danmark har været repræsenteret af Ida Kristine Bjørn med Søgaard, Laura Gotteberg Brandt Jakobsen og Amalie Skjold, der alle har leveret gode resultater.

Laura Gotteberg Brandt Jakobsen og 15-årige Romio Højris e. Blue Hors Romanov/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Betty Rasmussen), der trænes af Martin Hussmann, er i alle tre klasser blevet nr. 2 og altså den af alle ryttere, der er kommet tættest på europamesteren. Laura var dermed blandt de seks ryttere, der i dag red Junior Kür, hvor hun og Romio Højris altså igen blev toer, denne gang med flotte 76,79%.

Fra lastbilen på vej hjem fra Hagen mod Middelfart fortæller Laura, at Romio er en super hest at rejse med; altid sød og nem, og han elsker at være til stævne, og indtager et nyt sted med overblik, og det er meget betryggende for Laura, for hvem stævnet i Hagen er det første internationale stævne sammen med Romio.

– Det var virkelig fedt at ride på arenaen i Hagen, og Romia gik meget stabilt. Han har mega gode gangarter, men hans største force er nok, at han er så god i hovedet. Han kigger ikke, men kommer bare ind og ejer banen, og det føles godt, fortæller Laura, der fik Romio sidste nytårsaften.

Lea Andreassen Torabi er med sin 15-årige Roberto Des Frettes e. Carinho des Noes/ Boulou de Frettes ene om at repræsentere Danmark i ungrytterkategorien, og det har hun gjort rigtig godt og blev i går nr. 3 i den individuelle klasse, og også hun klarede skæringslinjen til søndagens kür, hvor hun i dag sluttede på en femteplads med en score på 71,585%.

Tillykke til alle de unge danske dressurryttere i Hagen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Resultater fra Hagen.

Copyright Ridehesten.com
Laura Gotteberg Jakobsen og Romio Højris. Foto: Privat.

 

Gilpa

Allerede abonnent? – Log ind her

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen