Karoline Rohmann har lagt sig i spidsen

10-08-2018 17:54

Ved DM i dressur for junior- og ungryttere i Ringsted er 1. afdeling af ungryttermesterskabet netop afsluttet med Karoline Rohmann i spidsen foran Josefine Hoffmann på anden- og tredjepladsen

Copyright Ridehesten.com
Karoline Rohmann og Noosa Melody.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Josefine Hoffmann tegner  fra første afdeling af ungrytternes danmarksmesterskab i Ringsted en meget stærk figur med to topplaceringer. I dag red hun sig ind på en trejdepalds med 14-årige Hønnerups Driver e. Blue Hors Romanov/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Stutteri Schufro), der fik en lille skade lige før EM i Fontainebleua i sidste måned. I dag opnåede ekvipagen 70,553%. På den 10-årige Louis e. Londontime/ Don Vino red Josefine Hoffmann sig til 71,316% og en andenplads.

De fem førstplacerede ryttere i klassen var hver især vurderet til en førsteplads hos én af de fem dommere, der syntes at være ret uenige om bedømmelsen af denne Prix St. Georges. Dagens vinder, Karoline Rohmann og Noosa Melody e. Blue Hors Don Romantic/ Schwadroneur (opdr. Else Rohmann), var således også kun af én af dommerne vurderet som klassens vinder. Ekvipagen vandt i dag med 71,895%.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det ser ud til at blive et meget spændende og åbent mesterskab for ungrytterne, hvor alt kan ske de næste to dage.

Klassens resultat.

Stævnets startlister og resultater.

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner