Høj kvalitet hos føllene i Ringsted

29-07-2017 20:19
Avl

Vejrguderne var ikke helt med Region 2, da de i dag afholdt følskue i Ringsted hvor mange gode føl havde fundet vej til - her i blandt Faretti som tidligere på året blev solgt for 1,5 millioner

Det meste af dagen i Ringsted bestod desværre mest i regn, men til stor glæde for deltagere og publikum blev dagens finaler afholdt i solskin. Det var Johnny Sørensen og Kurt Kamuk med Christian Springborg som sekretær som fik lov til at bedømme alle de dejlige føl som der var tilmeldt. Som altid bliver vinderen hos springføllene inviteret med til DV's Eliteskue sidst i august, mens både nummer et og to hos dressurføllene får en billet. 

Dagens  bedste springbetonede hoppeføl gik til  Aura Ravnes-Have e. Cantolar/Favorit Ask, avlet og ejet af Kirsten og Kjeld Christensen i Borup mens reserven blev Crevette De Merignat e. Adagio De Talma/Chocolat De Merignat, avlet og ejet af Toreo Holding Aps v/Mikael Glud i Græsted.

Copyright Ridehesten.com
Dagens springbetonede hingsteføl blev Blixenkrones Falaision

Hos de springbetonede hingsteføl blev dagens bedste hingst Blixenkrones Falaision e. Falaise De Muze/Caretino, avlet og ejet af Tina og Henrik Blixenkrone i Fuglebjergm, hvor reservepladsen gik til Cordento II e. Cornet Obolensky/Cardento, avlet og ejet af Camitz Equine Services i Glumsø.

Det blev til et fornemt besøg, da Faretti DWB e. Franklin/Don Frederico, avlet af HH Horses v. Henrik Hansen og ejet af Henrik Hansen/Haugaard var tilmedt tilskuet. Hoppen som tilbage i maj ved  Nordic International Sales følauktion blev solgt for intet mindre end 1,5 milioner viste sin fantastiske trav som blev belønnet med dagens eneste 10-tal og titlen som det bedste dressurbetonede hoppeføl. Nr. 2 blev Worres Frisky e. Franziskus/Baccarat, avlet og ejet af June og Mogens Worre-Jensen i Køge som ligeledes er inviteret med til eliteskuet, mens reserven blev Flying Lady e. Blue Hors Farrell/Fidertanz, avlet og ejet af Paarup & Vedel I/S i Ringsted.

Dagens sidste finale stod dressurhingste for og her viste Vinston-Bell e. Vincet Maranello/Michellino, avlet og ejet af Tina og Nicolai Jpesen i Regstrup sig fra sin bedste side og kunne derved kalde sig dagens dressurbetonede hingsteføl, mens Olympic King e. Blue Hors Don Olymbrio/Sandro King,  avlet og ejet af Stine Bo Nielsen i Klippinge gik ind på andenpladsen. Reserven blev Slangerupgaards Fürst Gabriel e. Fürstenball/Scolari, avlet og ejet af Alex Buchardt Pedersen i Ringsted.

Se kataloget HER

Billederne fra dagen kan ses her på siden på mandag

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner