Fuld gang i Store Hestedag

07-09-2024 14:39

Trine Askjær-Jørgensen

Sædvanen tro indbyder dyrskuepladsen i Roskilde den første weekend i september til Store Hestedag, og der er nu fuld gang i den store begivenhed, hvor tusindvis af mennesker er mødt op til en weekend i hestenes og hundenes tegn

Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne weekend er dyrskuepladsen i Roskilde fuld af heste, mennesker og hunde, der er mødt op for at tage del i Danmarks største udendørs hestebegivenhed, Store Hestedag, der i år har 20-års jubilæum.

Ideen til arrangementet opstod ud af ønsket om at give plads til alle heste heste uanset køn og race, og senere kom også hundene med som en naturlig forlængelse, en passion som mange hestefolk deler.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Maria L. Mortensen

Vejret er indtil videre helt perfekt til at nyde en dag eller to i det sjællandske, og du kan stadig nå at være med, for der er endnu en dag i morgen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Programmet er tætpakket, og der er masser at opleve af både underholdende og lærerige indslag. Heraf kan blandt andet fremhæves street race for heste, tømmerkørsel, agility, dressur- og springstævner, working equitation, skuer og kåring, spændende clinics – og ej at forglemme hesteshowet , som afvikles to gange om dagen i den store ring 1.

På hundefronten kan du opleve dog parkour, nose work, search & rescue, familiehundetræning, rallylydighed, få bedømt din hund og meget mere.

Derudover kan du også købe alt, hvad hjertet begærer til både hunde, heste og dig selv ved de mange stande, der findes rundt omkring på pladsen – og du kan nyde masser af dejlig mad og drikke.

Læs mere om Store Hestedag på arrangementets hjemmeside.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Maria L. Mortensen
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner