Frida var fejlfri ved UVM i Valkensward

30-09-2023 13:31

Det faldt ikke helt på plads for alle danske ryttere i 7-års kvalifikationen ved UVM, men for Frida Munk Lassen blev det til et fejlfrit ridt og en placering med DV-hesten Kirkelodgaards Ci Ci Chopin

Copyright Ridehesten.com
Frida Munk Lassen og Kirkelodgaards Ci Ci Chopin. Foto: Ridehesten.com//Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Banen for de 7-årige heste på forhindringshøjde 1,40 m med to dobbeltspring og en ansselig oxer som sidste forhindring, gav selv de internationale topryttere lidt hovedbrud. 12 ryttere ud af et felt på 46 var fejlfrie.

Rikke Andersen har to heste med i 7 års klassen, den ene mangler lidt rutine på dette niveau, og da hun red CiCi-Top e. Cicero Z/Numero Uno (opdr. Lykkegaard Aps) mod en lodret over vandgrav, blev det lige lidt for skræmmende for CiCi-Top, der måtte udgå. 

Rikke Andersen var fejlfri i første kvalifikation med Twillight e. Favorit Ask/ Lambrusco Ask (opdr. Bøje Aagaard Pedersen), men i dag blev det til to nedslag, mens Stephen Lohoar med Syvhøjegårds Long Legs DWB e. Party Dance/Favorit Ask (opdr. Niels Osterland) lige fik en hov på en lodret, og måtte indkasserer ærgerlige 4 fejl.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Start- og resultatlister

Livestreaming af stævnet

/Varmblod.dk

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner