Foreningen for Drenge i Ridesporten arrangerer sommercamp

14-04-2022 11:08

Christine Krogh Frausing
Skribent

Foreningen for Drenge i Ridesporten har d. 10.-12. juli arrangeret en sommercamp på Bækgaarden i Skanderborg, hvor drenge i alle aldre, og på alle niveauer, er velkommen til at deltage. Hovedfokus er nemlig det sociale samvær, og nye venskaber

Copyright Ridehesten.com
Jimmy T. Sørensen underviste de drenge der havde meldt sig til springning under sidste samling. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Tilbage i januar var 62 drenge samlet i Vejle, da Foreningen for Drenge i Ridesporten arrangerede en samling over en weekend, hvor drengene fik professionel undervisning, samt dyrkede det social samvær. Nu gentager de succesen, og byder på sommercamp d. 10.-12. juli 2022, og tilmeldingen åbner nu på lørdag.

Da sommercampen gerne skal kunne favne alle drenge, og ikke udelukke nogen, kan man tilmelde sig i ét af følgende tre spor: Dressur, Spring eller Upcoming. 

Drenge vil således få undervisning i det de har tilmeldt sig i, og derudover vil der være masser af hygge, socialt samvær og nye bekendtskaber.

Drengene sover i telte og campingvogne, hvor både forældre og søskende er velkommen, da det er hyggen der står højest på dagsordenen, uanset hvordan man har det bedst. Foreningen lover et fedt program, og ser vi tilbage på samlingen i januar, var det en stor succes, så mon ikke drengene endnu en gang får en fed oplevelse med hinanden.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Prisen for hele arrangementet er 1000 kr. Dette dækker boks, undervisning, forplejning for rytteren og meget andet. Det er ikke muligt at leje en hest eller pony, men har man ikke selv en hest, kan man sagtens tilmelde alligevel. Man ville blot ikke kunne deltage i undervisningen fra hesteryg. 

Ønsker du at tilmelde skal du holde øje med Facebook-gruppen "Foreningen for Drenge i Ridesporten". Er du medlem af foreningen skal du holde øje på din mail på lørdag. Tilmelding sker efter først til mølle.

Ønsker du at melde dig ind i foreningen kan det gøres her.
 

 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen