Skal du med til AL Camp?

07-06-2024 06:27

I uge 32 afholdes der AL Camp for både spring- og dressurryttere i Bernstorffsparken hos Sportsrideklubben, hvor man både rider, sover og opholder sig under hele lejren

Copyright Ridehesten.com
Fra tidligere år på campen. Foto: Ridehesten.com/ Maria Lerche Mortensen.

I den sidste uge af skolernes sommerferie kan du komme med til AL Camp i Bernstorffsparken. Campen strækker sig over fem dage med egen hest eller pony, hvor der lægges vægt på korrekt træning af hesten/ponyen, mentaltræning, hestens/ponyens sundhed og vigtigst af alt; fællesskab på højeste plan. 

Campen består både af springtræning, dressurtræning og gymnastikspring, alt efter hvad rytterens egne ønsker er. Derudover kommer der en mentaltræner, en dyrlæge, sadelmager og foderkonsulent, som kommer og holder foredrag og lærer de unge ryttere om, hvordan man bedst muligt hjælper sin hest/pony på rette vej i sporten.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat.

Ariane Batchelor, der står bag campen fortæller lidt om hele idéen: – Vores fokus er bredden i sporten, hvor grundridningen og hestevelfærd er et vigtigt element under hele ugen. Vi ønsker at skabe en camp, hvor rytterne får noget fagligt med herfra, men også hvor de får skabt en masse nye venskaber. Der vil blandt andet blive afholdt workshops og rytterne vil modtage undervisning hver dag. Vi glæder os megameget til endnu et år med en fantastisk camp for både de helt yngste og de lidt ældre ryttere. 

Programmet for ugen er spækket med undervisning, sjove aktiviteter og workshops fra morgen til aften. Torsdag, og også campens sidste dag, er den såkaldte stævnedag. Her starter dagen ud med let motionering af hesten/ponyen, hvorefter rytterne hjælpes ad med at gøre klar til stævne. Her vil der være stilcup for springrytterne og dressur efter program for en dommer. Forældrene kommer som tilskuere, og herefter er der fælles hygge og på gensyn. 

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat.

Underviserne på campen vil bestå af Bettina Becker, der står for dressurdelen, som er uddannet berider og har redet de høje klasser og arbejdet 25 år ved Rafael Soto. I springning er det Lars Terkildsen, uddannet berider og tidligere landstræner for pony, der kommer til at stå for undervisningen. Derudover er mentaltræner Stephan Hrynczuk, der er uddannet hos Rasmus Bagger og tidligere F16 pilot tilknyttet, og vil hjælpe rytterne undervejs. 

Læs mere om AL Campen på deres Facebook-side, og meld til via Go lige her. 

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat.
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen