Fødselsdagssejr til Martin Neergaard

24-01-2020 16:07

Annika Knudsen Lorentsen

Den utroligt velspringende 7-årige Swedish Dynamite sikrede danske Martin en sejr i unghesteklassen ved det internationale stævne på Vilhelmsborg, og så er det endda Martins fødseldag i dag

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved det internationale stævne på Vilhelmsborg, arrangeret af Danish Derby Horse Shows, blev det i dagens første klasse sejr til danske Stine Cassøe. Her skulle rytterne ride en 130 cm høj bane, og det gjorde Stine hurtigst med 9-årige Cleyton VH. De red fejlfrit i tiden 30.15 sekunder. 

På andenpladsen blev Anne Katrine Kolborg Johansen med Black's Cassandra, mens norske Benedikte Serigstad Endresen sikrede sig tredjepladsen med hoppen Happy Days. 

Martin sejrede på sin fødselsdag
I unghesteklassen for 6- og 7-årige heste var det længe den dansk bosatte, østrigske rytter Benjamin Saurugg der med Chique Ps Z lå til at tage sejren. Men en af de sidste ryttere på banen var danske Martin Dinesen Neergaard, som i dag kan fejre sin fødseldag. Og det er ikke den eneste Martin kan fejre, han red nemlig alt hvad han kunne på den 7-årige Swedish Dynamite. Den velspringende vallak gav sig hele vejen og ekvipagen red i mål godt et sekund hurtigere end Benjamin, og dermed var sejren sikret. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Tredjepladsen gik til Camilla Mortensen med Tyson Son Z, hun red en flot fejlfri runde i tiden 35.51 sekunder. 

Senere i dag afvikles der en 140 cm klasse, og derefter er der 40 spændende ekvipager til start i den 2* 145 cm klasse. 

Følg stævnets start- og resultatlister her.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen