Flotte nulrunder Rotterdam

23-06-2023 15:40

CHIO Rotterdam: Både i gårsdagens 155 cm og i dagens 150 cm har de danske springryttere leveret flotte nulrunder på det imponerende stadion og den bedste placering stod Zascha Nygaard Andreasen for

Copyright Ridehesten.com
Zascha Nygaard Andreasen på Primavera. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Vejret i Rotterdam var i går lidt en blandet fornøjelse og flere af springrytterne trak i regntøjet i går eftermiddags. I dag er det en helt anden sag, hvor solen og varmen er med til at gøre stemningen omkring det flotte stadium helt speciel. 

Lidt efter middagstid mødtes 59 ryttere i 150 cm LR-klasse, blandt andet med deltagelse af fire danskere og her blev det til fire nulrunder ud af fem mulige, da Zascha Nygaard Andreasen havde to heste med. Som en af de sidste ryttere red hun på banen på Primavera e. Mylord Carthago*hn/Cornet Obolensky og allerede fra starten, var det tydeligt at Zascha havde en plan om at være både fejlfri og hurtig. Det lykkedes i den grad, da hun red over målstregen i tiden 63,71 sekunder hvilket sikrede hende en fjerdeplads - blot et sekund langsommere end andenpladsen.

Både Kasper H. Hansen på Katrinelund Satisfaction e. Sandro’s Adel/Crelido og Søren Møller Rohde på Action Man Ask Z e. Action-breaker/Calvados Z var til start i klassen og begge havde de en god og fejlfri tur, som placerede dem som nummer 11 og nummer 16.

Klassens resultat.

I går var flere af danskere også til start i 155 cm-klasse og her red både Caroline Rehoff PedersenCalvin e. Castelan/Colman og Kasper H. HansenOtis Blue Ac/wb e. Jaguar Van Paemel/Numero Uno fejlfrit.

Klassens resultat.

Stævnet start - og resultatlister. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen