DM og EM uden Anne van Olst

06-06-2013 18:44

Anne van Olst er hvert eneste år god for konkurrence til stregen ved DM i dressur på Broholm, som hun også har vundet. I år har hun valgt ikke at starte, da hendes tophest skal sælges

Anne van Olsts tophest, Exquis Clearwater e. Carpaccio / Limebrand (opdr. Jens Kvist), som var med på det bronzevindende danske hold ved OL 2008 i Hongkong, skal nu sælges, har ejerne Exquis meddelt. Med den viden i baghovedet vil Anne van Olst ikke stille op ved DM på Broholm i år og være med i kampen om en plads på EM-holdet.

- Det giver ingen mening at starte DM nu, men bliver Clearwater ikke solgt, er der jo så mange andre dejlige stævner at ride, kommenterer Anne van Olst fra Holland.

Hun har også de to yngre Grand Prix-heste Netto og Zidhane, som dog er så uerfarne, at hun ikke vil byde dem det pres, som det trods alt er med DM-klasser tre dage i træk. Hun tror på, at de hver i sær er topheste, og at deres tid kommer. Envidere har hun også Negro-sønnen Taikoen, der sidste år var OL-reserve, og som endelig er i orden efter en skade og en operation.

- Jeg er overbevist om, at jeg har truffet en god beslutning både for mine heste og mig, selvom jeg er ked af det. Jeg elsker Broholm og jeg elsker at komme hjem og ride i Danmark, slut Anne van Olst.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald