Grand Prix i Solrød uden Joachim

16-04-2014 13:58

Startlisten til aftenens Grand Prix ved landsstævnet i Solrød er indskrækket, da Joachim Chr. Thomsen er blevet hospitalsindlagt

"Dressur Stald Willum Thomsen GP Grand Prix 2014" ved landsstævnet i Solrød skulle være Canel V's Grand Prix-debut. Sådan bliver det desværre ikke, for i aftes blev dressurrytter Joachim Chr. Thomsen igen indlagt på hospitalet. Han har siden 2007 lidt af sygdommen Morbus Crohn, der ind imellem sender ham en tur på hospitalet. Joachim har fået lov at komme hjem og sove i aften, men skal møde på hospitalet igen imorgen tidlig.

Han havde glædet sig til at debutere Canel V e. Come Back II/ Lobster, der er opdrættet af Viegård Stutteri og ejet af Mette Yung Pedersen. Hesten er uddannet i tre år af Sidsel M. Johansen, og siden august 2013 er det Joachim, der har haft fornøjelsen af at ride den 12-årige vallak.

- Jeg har kun redet to Prix St. Georges på ham og ser frem til at kunne debutere ham i Grand Prix. Nu håber jeg, at det kan blive ved landsstævnet i Frederiksværk, fortæller Joachim og ønsker rytterne i aftenens Grand Prix held og lykke.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner