Flot sejr til Nanna Merrald i Prix St. Georg

07-03-2019 11:14

Annika Knudsen Lorentsen

Ved Dansk Varmblods Hingstekåring i MCH Messecenter Herning er første internationale dressurklasse netop afviklet. Her kæmpede ryttere fra seks nationer mod hinanden om sejren, som endte med at blive dansk

Copyright Ridehesten.com
Vinder Nanna Skodborg Merrald og Gørklintgaards Quater Boy. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der var ni ekvipager til start i SKIBBY HC CDI4* Prix St. George klassen, som blev afviklet i KRAFFT Arena foran det morgenfriske publikum. Flere af hestene var lidt overvældede af de flotte omgivelser i arenaen, og der sneg sig derfor også fejl ind hos flere af rytterne.

Alle ryttere leverede samtidig flotte takter i forsøget på at vinde den første internationale dressurklasse ved Dansk Varmblods Hingstekåring, og det blev danske Nanna Skodborg Merrald og Gørklintgaards Quater Boy e. Quaterback/Blue Hors Don Schufro, der vandt en overlegen sejr med en flot score på 73.324%. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Andenpladsen var også dansk – her blev det Lisbet Seierskilde på Jonstrupgaardens Cocio e. Desperados/Camelot (opdr. Fam. Seierskilde Pedersen), som red med flotte 70.471%. 

Tredjepladsen gik til belgiske Brecht D Hoore på hesten Favian WH e. Zizi Top/Roman Nature. Parret red med en score på 69.029%.

Se resultatlisten.

Copyright Ridehesten.com
Andenpladsen gik til Lisbet Seierskilde og Jonstrupgaardens Cocio. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen