Flot dressur i Solrød

30-01-2016 19:14

Solrød Rideklub har i denne weekend slået dørene op til distrikt stævne i dressur. Ved lørdagens klasser var det ridning for en hver, hvor ponyerne opnåede stævnet med højt niveau, hvorefter de store heste fortsatte.

Copyright Ridehesten.com
Line Faxe på Edzer

Dagen blev startet af ponyerne, hvor den første klasse var LA4. Her var der tæt løb i placeringerne, men det blev Line Faxe på Edzer, der trak sig sejrsrigt ud af klassen med 68,750%. På andenpladsen blev det Freja Bork Rothe på Orchid's Tigertail med 68,125, mens det blev til en delt tredjeplads mellem Isabell Møller på Sønderlund's Renoir og Mark Busch på Bijsterhof's Beauty, som begge opnåede 67,969%.
Line Faxe er pararytter, hvilket gør at hun må ride med kandar på Edzer, som kan ses på billedet. Vil man vide mere om Line, så hold øje med Ridehesten Junior det næste stykke tid, hvor vi vil bringe et rytterportræt af hende.

Copyright Ridehesten.com
Jacqueline Juncker på Dawina A.V.L

Herefter overtog hestene ridehuset og hér blev der vist højt niveau i LA1. Med hele 74,259% og dagens højeste procent, kunne Jacqueline Juncker på Dawina A.V.L e. Prinz K3/Don Bedo (Opdr. Christina Arvedlund) modtage førstepladsen, mens Helena Haugaard på Elmegårds Romtoddie e. Blue Hors Romanov/Abanos (Opdr. Lene Mandrup Nielsen) indtog andenpladsen med 72,222%

Copyright Ridehesten.com
Frederico Mexia de Almeida på Show Me The Money

I MB0 var der i den grad tæt løb, for hvem der fik hvilken placering. Det blev Frederico Mexia de Almeida på Show Me The Money e. Sir Oldenburg/Lauries Crusador XX som red afsted med førstepladsen med 71,667%. På andenpladsen fulgte Casper Nyrup Hede på Teglholmens Houdini e. Sunny-Boy/Zardin Firfod (Opdr. Allan og Tina Jensen) med 71,538%, mens Joachim Chr. Thomsen på Wembley e. Sir Sinclair/Ulft indtog tredjepladsen med 71,026%.

Se resultater fra stævnet HER

Ridehestens fotograf var tilstede under dagens stævne. Husk at se billederne på Ridehesten.com i næste uge!

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner