Flot dansk afslutning ved EM

23-07-2023 18:03

Annika Knudsen Lorentsen

Det blev en fin dansk afslutning ved EM for juniorryttere, hvor Annabelle Rehn sikrede sig en flot sjetteplads og igen blev bedste dansker

Copyright Ridehesten.com
Det danske hold sammen med landstræner Dennis Fisker og holdleder Janne. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

De 18 bedste juniorekvipager ved året EM i dressur i Kronberg, Tyskland, mødtes i dag i kür, hvor der endnu engang var individuelle medaljer på spil. 

Tre danske ryttere var til start, og de sluttede på henholdsvis 6., 12. og 15. pladsen. Sjettepladsen sikrede Annabelle Rehn med Vestervangs Garson e. De Noir/ Ragazzo (opdr. Martin Klavsen). I dag opnåede hun 76,955 procent efter et flot og stabilt kürridt. 

12. pladsen gik til Sophia Boje Obel Jørgensen med  Askari Pilekær e. Apache/ Florestan I (opdr. Anne Mette Rossen og Lars Langenhoff), som i dag opnåede 73,975 procent. 

På 15. pladsen placerede Johanne Kofod Jensen sig med Frida Gold 5 e. Fidertanz/ De Niro. Hun opnåede i dag 72,515 procent. 

I dag var tyske Allegra Schmitz-Morkramer der tog guldmedaljen. Sølvet blev vundet af tyske Lana-Pinou Baumgürtel, mens britiske Myles Graham tog bronzen. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

De danske juniordressurryttere har haft et særdeles succesfuldt stævne, og selvom det ikke blev til individuelle medaljer, så fik de medaljer med hjem, da de sikrede sig sølvmedaljen i holdkonkurrencen tidligere på ugen. Her red Therese Rosenkilde med Blue Hors Zwobber e. Blue Hors Zack/ Blue Hors Romanov (opdr. Blue Hors ApS) ligeledes på det danske hold. 

Dansk Ride Forbund har snakket med Johanne Kofod Jensen om oplevelsen ved dette års EM, og hun fortæller, at det har været en god oplevelse. Se det fulde interview nedenfor. 

Resultater fra stævnet. 

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen