Nyt magasin på gaden

30-06-2023 17:32

Annika Knudsen Lorentsen

I dag udkommer juli-udgaven af Ridehesten, som blandt andet byder på en profil om den nykårede DM-guldvinder i dressur, Nanna Skodborg Merrald

Copyright Ridehesten.com

Endnu engang har vi planlagt, produceret og fået tryk et Ridehesten magasin, som byder på læsning indenfor forskellige emner indenfor heste og ridesport. 

Denne juli-udgave af Ridehesten kommer tæt på den nykårede danmarksmester Nanna Skodborg Merrald, ligesom man kan læse profiler med topspringrytter Peder Fredricson, avlerne Anette og Christian Gjørup og nyt medlem af Dansk Varmblods avlsledelse Rune Willum

Faglige indspark
Magasinet er selvfølgelig også spækket med faglige artikler, som kan gøre en klogere på forskellige emner, der er relevante som rytter, avler eller hesteejer. 

Der er blandt andet en stor artikel omkring græs, hvor der er fokus på fodring med græs, management omkring det og på hvilke græstyper der med fordel kan fodres med. 

De faglige artikler fortsætter i foderets verden, når vi igennem to artikler sætter fokus på grovfoder til hesten. Her kan du læse artiklerne 'Når grovfoderet kan dræbe' og 'Grovfoderanalyser: Hvorfor og hvordan?'. 

Copyright Ridehesten.com

Andre emner du kan glæde dig til
Der er selvfølgelig også flere avls-, sports- og træningsartikler i dette magasin. Det hele store emne indenfor sport, er selvfølgelig DM i dressur, hvor vi har samlet en masse glimt fra et vellykket mesterskabsstævne hos Helgstrand Event

Vil du gerne have træningsfif, så introducerer vi i dette magasin, vores nye artikelform, hvor ryttere fortæller om deres favoritøvelse. I dette magasin er det topdressurrytter, Daniel Bachmann Andersen, som deler hans favoritøvelse med os. 

I det ny-udkomne magasin, som lander rundt i vores abonnenters postkasser i de kommende dage, kan du blandt andet også læse følgende artikler:

  • Roskilde Dyrskue 2023
  • Årets gang på stutteriet
  • Danske rideklubber: Ledelse, kultur og udvikling
  • Dansk springhesteavl
  • Vurdering af hesteejendomme

Er du nysgerrig på en af de mange artikler, som kan findes i det nye magasin, så kan magasinet bestilles online eller købes hos en af vores forhandlere. 

På vores webshop kan du bestille magasinerne enkeltvis, og du kan allerede nu bestille juli-magasinet, så du kan modtage det i din postkasse hurtigst muligt.

Du kan også tegne et 6 måneders abonnement på magasinet Ridehesten. Det koster mindre end en undervisningstime hos en berider, og så kommer det lige direkte hjem til dig hver måned.

Du kan selvfølgelig også læse magasinet online, hvis du tegner et abonnement.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen