Flere ungheste kvalificeret

23-08-2015 20:28

Stine Gertsen

Billund Sportsrideklub lægger i denne weekend baner til DRF championater i både dressur og springning. Ridehesten var til stede ved dressurbanen da de 5- og 6-års ungheste konkurrerede i de indledende runder

Det var de 5-års og 6-års ungheste, som i dag skulle præstere og vise deres talenter i de indledende runder i DRF’s championater i dressur.

Der var 36 ekvipager til start ved dagens kvalifikation for 5-års. Her sejrede Bøgegårdens Santiago e. Soliman De Hus/Wesley med Silje Bakken i sadlen, med en samlet karakter på 8.560. Ekvipagen opnåede blandt andet 8,7 i kapacitet og 9,0 for galop. På andenpladsen fulgte Liverpool Nexen e. Lauries Crusador/Donnerhall, som blev redet af Dennis Kjær. Ekvipagen opnåede i alt 8.240.

I 6-års klassen sejrede Jakas Don Louvre e. Blue Hors Don Romantic/Lauries Crusador, redet af Dorthe Rohmann. Den velgående hingst blev blandt andet belønnet med karaktererne 8,8 for galoppen og 9 i kapacitet og ridelighed, hvilket i alt blev til 8.860. Mie Aagaard Buur-Thomsen på Sunshine Fra Granly e. Sting/Blue Hors Hertug placerede sig på andenpladsen med blandt andet 8,7 for skridt og 8,5 for ridelighed.

Links

Billeder fra stævnet kan ses her på siden fra på tirsdag!

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen