Find minde for livet i Herning2022 Fanshop

22-07-2022 13:09

Annika Knudsen Lorentsen

Husk at besøge Herning2022’s store Fanshop under ECCO FEI World Championships. Her kan man gå på jagt efter et minde om VM. Der er et stort udvalg fra klistermærker over drikkedunke til en stilfuld og varieret kollektion fra Kingslands Earth Collection

Copyright Ridehesten.com
Foto: Herning2022
Nyheden fortsætter efter annoncen

Arrangørerne af Herning2022 har lavet det lækreste merchandise. Du kan vælge mellem cool gadgets, friske hoodies, T-shirts og meget, meget mere. Der er skabt et helt univers af fantastisk merchandise til fans i alle aldre og køn. Fanshoppen i EquiPark bliver et rent slaraffenland, når man skal finde lige netop det, som man kan glæde sig over og få glæde af længe efter de sidste VM-heste har forladt Herning.

Lækkert tøj fra Kingsland
Det er Kingsland Equestrian som klæder de mange frivillige på. Og den flotte VM-kollektion bliver til salg i Fanshoppen, suppleret af flere enheder. Det betyder, at det er en større kollektion fra Kingsland, man kan gå på jagt i, når man kommer ind i EquiPark under VM i Herning fra den 6.- 14. august.

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Dufour og Bohemian med en VM-Boxbear. Foto: Herning2022

Kollektionen bliver skabt ud fra Kingslands populære ”Earth Collection” – en linje i Kingslands kollektion, hvor der anvendes 100% recirkulerbare materialer og hvor bæredygtighed og fokus på miljøet er højt prioriteret uden at gå på kompromis med Kingslands kendte kvalitet.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Den flotte kollektion kommer i VM-farverne til børn, kvinder og mænd. Og den rummer i knap 20 forskellige designs lige fra knæstrømper over forskellige hatte og til smarte Sweat Jackets, fleece jakker, T-shirts og tights til kvinder og børn. Priserne ligger fra 100 kr. (for knæstrømperne) til 599,95 for den flotte Ladies Fleece.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Herning2022

En bamse til hesten eller et klistermærke til bilen
Foruden den flotte og praktiske tøjkollektion har arrangørerne, sammen med Zo24, lavet flere sjove og brugbare genstande som fx solbriller, regnjakke, tæppe, pins og et klistermærke. Desuden kan man se (og kramme) den populære Box Bear og dens mindre fætter, den søde stofhest, begge er en model af Herning2022s maskot Henri.

Der er altså nok at gå på jagt efter i Fanshoppen. Se nogle af genstandene i VM-appen, som du kan downloade her: Din rejser starter her – med den nye Herning2022 app! | Herning 2022 eller på Herning2022 hjemmesiden: ECCO FEI World Championships Herning - Merchandise – herning2022.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen