Fem springheste fra FOS-auktionen til Danmark

19-11-2020 14:41

Ved Flyinge Open Sales fremstiller tyske Paul Schockemöhle normalt salgsheste fra sit stutteri Lewitz til auktion, men i år foregik FOS-auktionen for første gang online. Mange af hestene blev købt til Danmark og heriblandt auktionens to dyreste

Copyright Ridehesten.com
Conterno Blue PS. Foto: Schockemöhle.
Nyheden fortsætter efter annoncen

I år præsenterede Paul Schockemöhle 15 springheste fra sit stutteri Lewitz til auktionen Flyinge Open Sales, som for første gang foregik online. 13 heste blev solgt, og heraf blev knap halvdelen solgt til Danmark.

Vi har talt med Absolute Horses, som investerede i fire spændende springheste fra auktionen i samarbejder med Linde Equestrian og Westlife Equestrian.

Den 5-årige vallak Vito-Blue PS e. Vivant van de Heffinck/Chacco-Blue/Baloubet du Rouet blev auktionens dyreste, da den fik virtuelt hammerslag på 285.000 euro, hvilket er godt og vel 2 mio DKK. Hesten blev solgt til Absolute Horses og Linde Equestrian. Absolute Horses købte sammen med Westlife Equestrian den 6-årige vallak Conterno Blue PS e. Conmiro/Chacco-Blue/Cartoon, der blev auktionens anden dyreste hest .

Nyheden fortsætter efter annoncen

Endvidere erhvervede Absolute Horses sig to 5-års hopper; Daily's Beauty PS e. Diatendro/Baloubet du Rouet/Wellington i samarbejde med  Linde Equestrian og Casalltola PS e. Casallco/Stakkatol/Lancer III sammen med Westlife Equestrian.

– Det er nogle fantastisk dejlige ungheste, vi har købt. Det er altid svært at finde gode ungheste, så vi er meget glade for købene. Vi har gennem længere tid haft stor succes med at finde og købe gode ungheste fra Paul Schockemöhle. Vi er meget taknemmelige for at have gode samarbejdspartnere i både Linde Equestrian og Westlife Equstrian, der gør det muligt at investere i så gode heste. Målet er at videreuddanne hestene, og så ser vi tiden an, fortæller Christian Schou.

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner