Fascination og Flarup har trukket sig

22-10-2017 12:50

Allerede inden vettjekket i morges kunne Peter Flarup konstatere, at hans UVM partner i Le Lion d’Angers, Fascination, ikke var 100% i orden, og han valgte i samråd med hestens ejer at trække sig fra ridebanespringningen i dag

Copyright Ridehesten.com
Springstadion søndag morgen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 6-årige DV-hest Fascination e. Favorit Ask/ Lando (opdr. Jørn-Ove Jørgensen) har gjort et super job hernede i franske Le Lion d’Angers ved UVM for unge militaryheste, hvor han sammen med den danske toprytter Peter Flarup i går var flyvende i terrænet.

Der var intet at mærke på hesten efter gårsdagens ridt og heller ikke i aftes, men her til morgen kunne Peter og hestens ejer konstatere, at Fascination sandsynligvis har pådraget sig en forstrækning i et bagben og har derfor ikke stillet til vettjek. Peter og Fascination har nu begyndt køreturen hjem til Danmark, og hestens ejer, Victoria Hjortnæs, er lige nu på vej til lufthavnen i Paris efter den skuffende melding her til morgen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Fascinations opdrætter Jørn-Ove Jørgensen bliver her i dag og ser springkonkurrencerne, men det er en lidt flad fornemmelse, når hans eget opdræt ikke deltager.

– Jeg har jo avlet Fascination til springning, og jeg kender faktisk ikke så meget til military, men jeg skal indrømme, at man bliver noget grebet af dennw sport ved det flotte stævne, hvor der er utrolig gode heste, og så er her virkelig flot, fortæller Fascinations opdrætter.

Følg stævnet HER eller se resultaterne på WBFSH's side HER.

Copyright Ridehesten.com
Peter Flarup og Fascination leverede en super præstation i terrænet i går.
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner