Fart på rytterne til Scandinavia Jumping Tour

16-02-2022 20:21

Annika Knudsen Lorentsen

Der er virkelig blevet redet for at vinde her ved Scandinavia Jumping Tour, hvor anden stævnedag næsten er nået vejs ende

Copyright Ridehesten.com
I childenrytternes klasse gav Bo K. Møller stilkarakterer og kommentarer til rytterne. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Anden stævnedag for hesterytterne ved Scandinavia Jumping Tour er snart nået vejs ende, og dagen har igen budt på mange forskellige klasser i højder fra 105 til 140 cm. 

Der rides blandt andet Stutteri Ask Trophy, hvor de unge ryttere har mulighed for at ride under observation fra landstrænerne, som i dag holdt infomøder for ryttere, trænere og forældre.

Copyright Ridehesten.com
Trine Godskesen med Erfulja. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Det er dog ikke kun de unge ryttere der er til start, for der afholdes også flere almindelige distrikts- og landsstævneklasser. 

Copyright Ridehesten.com
Benjamin Saurugg og Chique PS Z. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Fælles for alle klasser er, at rytterne der har været i top af klasserne, har redet virkelig stærkt. Det har krævet lidt held, høj fart og en forsigtig hest at vinde klasserne i dag. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Rytterne er blevet udfordret, men har samtidig haft mulighed for at ride godt rundt på de velbyggede baner, som er flot designet af banebyggerteamet.

Ridehestens fotograf har været til stede en stor del af dagen, og billederne vil kunne findes her på Ridehesten.com i løbet af de næste par dage.

Se resultater fra stævnet.

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen