Få et stykke af EM hjem til dig

24-06-2013 18:02

Maja Golles

European-Herning ApS har valgt at lade alle få mulighed for at få del i de flotte EM-materialer, når de ikke længere skal bruges ved årets allerstørste ridesportsbegivenhed

Copyright Ridehesten.com
European-Herning ApS sælger bl.a. ud af dommertårne, bogstaver og dressurhegn fra EM, når de internationale ryttere er redet af banen – skal nogle af de flotte materialer hjem til dig?

Når Europas bedste ryttere inden for springning, dressur og paradressur er redet af banen, og EM i Herning 20.-25. august 2013 er vel overstået, sælger European-Herning ApS ud af de genstande, som har dannet ramme om alle tiders ridesportsarrangement. Du har derfor en helt unik chance for at få fingre i de særlige EM-genstande, som i en uge har haft hele den internationale sportsverdens store fokus – og hvem kunne ikke tænke sig EM-bogstaverne til sin ridebane eller hvad med et helt originalt EM-dommertårn? Der sælges ud af dommertårne, bogstaver, dressurhegn, ridebanebund og meget andet. For nærmere information kontakt allerede nu direktør for European-Herning ApS Jens Trabjerg på jt@european-herning.dk.

Arrangørerne håber også at se dig i Herning 20.-25. august til en oplevelse udover det sædvanlige!

Besøg EM' hjemmeside her.

 


 

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev