Få det hele med

02-09-2013 14:19

Man kunne følge mesterskaberne i dressur og springning på TV, følge nyhederne her på siden og nu kan du endelig få alle side- og baggrundshistorierne fra EM med også

Copyright Ridehesten.com

Det er ikke just ofte, at der afholdes EM på dansk grund, faktisk var det første gang nogen sinde, at EM i dressur, springning og paradressur blev afholdt på dansk grund.

Det er noget danskerne er stolte af og snakken om stævnet, både alle de kendte udenlandske ryttere, de danske deltageres præstationer, de mange spændende stande, farverige personligheder og alt det andet, der skete, da EM-cirkusset rykkede til Herning, præget i allerhøjeste grad fortsat hesteverdenen.

Ridehestens medarbejdere var på plettet, hver dag - hele dagen, under ECCO FEI European Championships, for at indsamle historier til magasinet Ridehestens læsere og dække begivenhedernes gang minutiøst.

Efter hjemkomsten er billeder, notater, interviews, resultater mv. blevet til en lang række artikler, der giver læseren det fulde overblik over EM - også alt det man ikke så på TV-skærmen eller fra tilskuerpladserne.

Læs meget mere i magasinet Ridehestens septembernummer.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen