Få din salgshest vist frem ved EM

20-08-2013 10:56

Signe Wiese

Ridehesten.com har landets største hestesalgsdatabase med mere end 1.300 salgsheste pt. Lige nu er Ridehesten på pletten ved EM i Herning, hvor tusindvis af potentielle købere fra ind- og udland er samlet, så det er nu, du skal sætte din hest til salg på Ridehesten.com

Copyright Ridehesten.com

Det tredobbelte EM i Herning er årets hestesportsbegivenhed, og arrangementet har trukket tusindvis af hesteentusiaster til Herning. På Ridehestens stand i oplevelsesområdet har de mange EM-gæster rig mulighed for at søge i den store salgsdatabase efter deres kommende ride- eller avlshest blandt de mere end 1300 heste, der lige nu er til salg. Så skal du sælge hest, så har du lige nu en oplagt chance for at vise den frem til potentielle købere fra ind- og udland.

Der er mange grunde til, at købere og sælgere igen og igen vender tilbage til Ridehesten.com, når de skal købe eller sælge hest. Her markedsføres hesten optimalt med flotte billeder (mulighed for billeder fra Ridehesten.com’s store fotodatabase), alle de relevante oplysninger, som køberne efterspørger via hestedata og meget mere sat op i et flot layout og med mulighed for at få annoncen yderligere fremhævet - bl.a. på forsiden af Ridehesten.com.

For køber er salgsdatabasen altid let at bruge og overskuelig ved hjælp af simple søgekriterier, der hurtigt hjælper køber til et eksklusivt udvalg af de heste, der matcher hans eller hendes ønsker og behov.

Du kan også gå på opdagelse i salgsdatabasen, for at få et godt overblik over, hvilke heste der udbydes i hvilke prisklasser pt. og derved få inspiration til din egen salgsannonce eller dit næste hestekøb på Ridehesten.com.

Gå på opdagelse i Ridehesten.com’s salgsdatabase og se meget mere om, alle de gode muligheder der er for at få netop din hest solgt til den rette køber via Ridehesten.com - se mere HER

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev