Endnu to hopper udtaget til eliteskue

05-07-2022 13:47
Avl

Ved Dansk Varmblods stationsafprøvning på Frederiksværk Ridecenter blev to hopper udtaget til KRAFFT Eliteskue 

Copyright Ridehesten.com
Stærkjærs Champagne. Foto: Horsenews.dk/Mikala Bagge
Nyheden fortsætter efter annoncen

Prøveforløbet på Frederiksværk Ridecenter under ledelse af Karin Nissen for perioden den 2. juni - 30. juni 2022 afsluttede i torsdags med deltagelse af 14 dressurbetonede hopper – tre 4-års og 11 i 3-års holdet. En hoppe blev kåret i ROR-F1, to blev kåret i RDS, mens en blev kåret i DH og 10 i RDH.

Endvidere blev to hopper udtaget til Dansk Varmblods KRAFFT Eliteskue. Det drejer sig om: 

3-årige Hera A Fenris DWB e. Grand Galaxy Win/ Gribaldi/ Temple Wind xx, der er opdrættet af Søren Bjerre, Nyborg og ejet af Anne Lyngbye Melsen, Kokkedal, der har erhvervet den på Dansk Varmblods Elitefølauktion. Endvidere den 4-årige Stærkjærs Champagne e. Blue Hors Fifty Cent/ Belissimo M/ Dunhill H, der er opdrættet og ejet af Stutteri Stærkjær, Skibby.

Fakta
Stationsafprøvning

Dansk Varmblods stationsafprøvning er hoppekåring, hvor hopperne i en varighed af 30 dage opholder sig på en station (Frederiksværk Ridecenter eller Tørring Ridecenter) og trænes under opsyn af træningslederen. Opholdet afsluttes med en hoppekåring svarende til en sadelkåring, og her får hopperne karakterer fra træningslederen såvel som fra Dansk Varmblods dommere.

Fold up

Se kåringsresultatet for alle hopper.

Dansk Varmblods KRAFFT Eliteskue for hopper afholdes den 11. august 2022 i Herning.

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing