Endnu en dag med flotte dressurpræstationer i Uggerhalne

07-08-2016 21:33

I dag var der igen massere af imponerende dressur at følge ved B-stævnet i Uggerhalne, hvor blandt andet finalerne i Helgstrand Cup’en blev afgjort

Copyright Ridehesten.com
Maria Mejlgaard Jensen med Bjerregårds Mozart

Der var både plads til store og små ved B-stævnet i Uggerhalne, hvor nogle af Danmarks dygtigste dressurryttere havde taget turen til nordjylland for at ride landsstævne. Her var både heste og ponyer til start i dagens dressurklasser og desuden blev der for ponyerne fundet to vindere af Helgstrand Cup’en, som afholdes for kat. I og II ponyer.

I hesteklasserne, der bød på blandt andet Grand Prix Special og Prix St. Georg, kunne man også nyde synet af nogle danske dressurdommere, der selv var kommet i sadlen. Det blev nemlig den internationale dressurdommer Kirsten Søgaard, der med hoppen Cindy Møgelvang e. Michellino/Come Back II løb med sejren i PSG. Ekvipagen fik en procentscore på hele 73,202%, hvilket betød hattrick til Kirsten Søgaard der om fredagen vandt MA1 og lørdag ligeledes vandt PSG’en. For mange var det dejligt at se dommerne i aktion på dressurbanen i Uggerhalne. Her var dressurdommer Charlotte Friberg samt Christine Prip ligeledes også til start med flotte resultater.

I Grand Prix Special blev det til en flot sejr for Malene Kohlschmidt Ebbesen med Mira e. Michellino/Blue Hors Cavan, ekvipagen fik 70,131%.

Helgstrand Cup

For ponyerne blev der afholdt Helgstrand Cup. Her konkurrerede både kat. I og II ponyer hver især om at vinde den præstigefyldte cup. For kat. I-ponyerne blev det til en sejr for Maria Mejlgaard Jensen med Bjerregårds Mozart, ekvipagen sluttede med en pointsum på 223.099. For kat. II-ponyerne blev det til en sejr for Caroline G. Falkenskov med Traeumer, der samlet scorede en pointsum på 213.579. 

Se resultater fra stævnet HER

Stævnebilleder kommer i kommende uge. 

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing