FEI's generalforsamling 2020 afholdes online

27-06-2020 12:24

Annika Knudsen Lorentsen

På grund af den verdensomspændende situation der er opstået på baggrund af corona-pandemien, har man besluttet at afholde FEI's generalforsamling online

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det var meningen at FEI's generalforsamling skulle afholdes i Johannesburg til november, men dette arrangement er aflyst og generalforsamlingen afholdes i stedet online. 

Dette gøres så man kan tage hensyn til de sociale distancekrav og de mange rejsebegrænsninger, som er opstået i kølvandet på corona-pandemien.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Sikkerheden i vores samfund er vores højeste prioritet, og selvom det er beklageligt, var det det mest ansvarlige at annullere vores fysiske generalforsamling i år og gå online, forklarer FEI-præsident Ingmar de Vos og fortsætter.

– Vi er meget taknemmelige for det nationale forbund i Sydafrika og for den støtte og fleksibilitet de har vist, samt deres vilje til at være vært for generalforsamlingen næste år, når situationen forhåbentligt har forbedret sig for alle. Vi er heldige at leve i en tid, hvor det er muligt at mødes rent praktisk online, men møder ansigt til ansigt og diskussioner holder os sammen som et samfund.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen