EM-billetter næsten udsolgt

28-02-2013 09:02

Signe Wiese

Interessen for billetter til sommerens ECCO FEI European Championships i Herning er enorm, både fra danske hestefolk, såvel som udenlandske

Copyright Ridehesten.com

– Det har været fantastisk at opleve, at vi allerede et halvt år før konkurrencerne starter kan melde udsolgt af søndagens kategori 1-billetter, og af de bedste partoutkort. Vi havde håbet på det, men vi turde slet ikke tro på det før nu, udtaler Jens Trabjerg, direktør for European-Herning.

Partoutkortene til dressurkonkurrencer er allerede udsolgt og det samme er næsten gældende for partoutkortene til springning. Der kan stadig købes almindelige billetter til alle konkurrencer, men salget går rigtig godt i øjeblikket.

ECCO FEI European Championships vil være repræsenteret på Hest & Rytter-messen ved hingstekåringen i Herning den 6. – 10. marts, og det forventes, at mange vil købe deres EM-billetter på EM-standen i Herning.

For mere information besøg venligst EM's hjemmeside: european-herning.dk eller følg EM på Facebook: facebook.com/EuropeanChampionships2013

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen