ECCO Cup 2014: Nanna Merrald

05-12-2014 14:31

Når ECCO Cup-finalen for U25 løber af stablen i Middelfart denne weekend, så er Nanna Merrald og Weltliebe klar til at vise, hvad de kan – Ridehesten.com har talt med den succesfulde unge rytter

Copyright Ridehesten.com
Nanna Merrald og Weltliebe ved DM for juniorer og ungryttere 2011.

Hvornår og hvordan kom du i gang med at ride?
- Jeg har redet siden jeg var helt lille, cirka 4 år gammel, da jeg altid har boet på en gård. I starten var jeg dog lidt bange for hestene, og brugte mere tid på at trække/løbe med ponyerne, imens mine veninder fik lov at sidde på dem.

Fortæl lidt om den hest, du skal deltage på.
- Jeg skal deltage på Weltliebe. Han er en 11 år gammel vallak efter Weltjunge/Andiamo (opdr. Peter Jensen). Jeg har redet ham siden april måned i år. Han er en meget sensitiv hest, som stadig er grøn i Grand Prix-sammenhænge, så det bliver rigtig spændende at se, hvordan vi klarer det i Middelfart.

Hvem får du undervisning af, og hvad er det vigtigste han/hun har lært dig?
- Jeg får undervisning af Michael Søgaard. Michael har lært mig utroligt meget gennem tiden, men det vigtigste er nok grundridningen, som vi lægger stor vægt på.

Hvad er du og din hest bedst til?
- Weltliebe har rigtig mange styrker, han er super god til rigtig mange af øvelserne. Han mangler stadig lidt styrke i piaffe/passage, men han viser rigtig gode takter.

Hvad glæder du dig mest til ved ECCO Cup-finalerne?
- Jeg glæder mig meget til at komme til Middelfart Ridecenter. De afholder altid super gode stævner, de har styr på tingene og der er god stemning. Derudover ser jeg frem til at vise Weltliebe igen, og håber at kunne få nogle af de ting, vi har trænet på, med ind på banen.

ECCO Cup

Startlister

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen